nyíregyházi innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés

!gen Nyíregyháza

Jelentkezés

Hogyan lehet jelentkezni?

A jelentkezés pályázat formájában történik. A pályázat két fordulós. Az első forduló az online jelentkezés kitöltése, a második forduló egy 15 perces személyes találkozás. Az eredményről minden jelentkezőnek értesítést küldünk.

Az !gen Nyíregyháza innovátor, startupper és társadalmi vállalkozó képzés következő kurzusa 2016. márciusában indul. Az időpontok és helyszín a tél során kerül pontosításra, addig is lehet előzetes jelentkezést leadni, amit minden anyagi következmény nélkül vissza lehet vonni, vagy meg lehet erősíteni a konkrét időpontok ismeretében.

Aki előzetes jelentkezéssel érkezik a programba

10% kedvezményt kap a részvételi díjból!

Ha nem szeretnél lemaradni, akkor lájkolj minket Facebookon, ahol a képzés indulásáig folyamatosan frissített híreket, érdekességeket, a képzéshez kapcsolódó tartalmakat olvashatsz.

 

Mennyibe kerül?

  • egyéni résztvevőnek: 30.000 forint
  • ötletgazdának: 60.000 forint
  • csapatoknak: 120.000 forint

 

A program hozzájárulást alapesetben egy összegben, a program kezdetekor kell befizetni készpénzben vagy átutalással, de rugalmasak vagyunk és megbeszélhetünk részletfizetést is.

Mit kapsz a részvételi díjért?

Egyéni résztvevőként egy ötlet, és egy csapat része leszel, akikkel együtt dolgozhattok a megvalósításon. Rajtad áll, hogy melyik ötleten dolgoznál! Ezen felül a képzés során számos értékes kapcsolatra tehetsz szert, hiszen minden résztvevőben közös a vállalkozni vágyás érzése.

Ötletgazdaként végre megvalósíthatod az álmod! Egy csapatot fogsz irányítani, akikkel együtt dolgozhatsz az ötleted kidolgozásán, piacra vitelén. Gyakorlatilag ingyen munkaerőt jelent számodra az ötletedet kidolgozó csapat. Sőt, az előadók és mentorok képzésével, tanácsaival elkerülheted a cégépítés kezdő hibáit.

Csapatként egy már tesztelt, formált ötletet építhettek tovább. Találhattok magatok mellé olyan egyéni résztvevőket, akiknek tudása eddig hiányzott. Az előadók egy bevált folyamaton viszik végig a csapatokat, újraépíthetitek az alapoktól az üzleti terveteket, és a végső verseny segít a piaci validációban is.

Nyeremény!

A képzés egy verseny is egyben. A képzés végén a nyertes projekt a részvételi díj többszörösét is visszanyerheti!

Az !gen Nyíregyháza Alap a részvételi díjak 20 százalékából jön létre. Az Alapban összegyűlt pénzből a 3 hónap során kialakuló projektek versenyében a győztes anyagi támogatást kap az induláshoz. Ezt az alapot gazdagítják támogató partnereink pénzzel vagy természetbeni támogatással, az !gen Nyíregyháza résztvevőknek odaítélt termékekkel és szolgáltatásokkal.